Cursus - workshops voor volwassenen en kinderen bij atelier STEEN

docenten: Peter van Borssum Waalkes & Mathilde Loerts

www.petervanborssumwaalkes.nl   www.beeldensite.nl

BOGOTA

Haarlemmerstraatweg 79

1165 MK Halfweg

Cursus

woensdag vijdag en zaterdagochtend van 9.30 tot 12.30.

Vormen maken in steen met hamer en beitel. Wil je vrijwerken en onderzoeken wat de mogelijkheden zijn of wil je graag de basistechnieken leren. We geven begeleiding op maat in datgene wat jij wilt leren. Hoe kom je tot een beeld in steen? Dat kan op basis van een ontwerp, een opdracht of door direct te werken in de steen. Tijdens de lessen kom je meer te weten over de ontwerp fase, vormgeven, steensoorten, technieken, de uitvoering in steen en de presentatie. Er kan gewerkt worden in verschillende steensoorten (o.a. kalksteen, marmer, albast).

Voor aanmelden kunt u bellen of mailen naar:

Peter van Borssum Waalkes & Mathilde Loerts

06-40735438                          06-11447022

www.petervanborssumwaalkes.nl   www.beeldensite.nl

Workshops 

bedrijfsactiviteit - verjaardag - familiedag - kinderfeestje   

Meer weten over beeldhouwen of gewoon zin om een dag bezig te zijn met iets heel anders? Kom dan een dag beeldhouwen bij Atelier Steen. Tijdens de workshop krijgt u een inleiding over steensoorten/ technieken/ ontwerpfase of anders een workshop op maat. Er kan gewerkt worden naar eigen ontwerp of direct in de steen. Er is koffie en thee en ‘s middags krijgt u een lekkere lunch.

Op aanvraag een dag: 10 .00 - 17.00 uur Kosten:  € 85 incl. steen, koffie/thee en lunch 

ochtend of middag: 2,5 a 3 uur tijd in overleg € 12.50 p.p incl. steen, drinken en iets lekkers 

Wij presenteren Atelier Steen. Een platform voor mensen die willen werken in steen. Het splijten van een enorm blok steen symboliseert de start van alles wat er vanuit het atelier kan ontstaan: eigen beeldend werk, lessen, workshops, samenwerkingsverbanden en/of atelier gebruik. Vanaf 1 november 2015 kunnen geïnteresseerden contact opnemen.